måndag 1 april 2013

En gång kan ni lura mig...inte två!!

Just när man slutat ligga i fosterläge och snyfta över ätna inälvor och kamelpuckelstora ostron, kommer nästa chock. Inne i hissen hittar på hotellet hittar jag reklam för helgens stora begivenhet på hotellet jag bor på.





Bild: Just när man slutat ligga i fosterläge och snyfta över ätna inälvor och kamelpuckelstora ostron, kommer nästa chock. Inne i hissen hittar på hotellet hittar jag reklam för helgens stora begivenhet på hotellet jag bor på. För er som inte har koll på vad sea cucumber är...är det just vad det låter som. En sjögurka. Sjögurkor är alltså djur som av någon anledninen inte kan få vara ifred de heller. På botten ålar de omkring, säger tjena och mors till sjöhästar och sjöstjärnor. eller rättare sagt tjjjjeeeennnnaaaa och mmmmooooorrrrrrs, för de är fan inte snabba. Slimiga och och äckliga är vad de är, och långsamma. Dessa ska man alltså äta tillsammans med utsökta tillbehör. Det här är en av de saker som i Kina är "good for health and especially good for men" Allt som är "good for men" är håller jag mig på kinesiska murenlängd ifrån! Jag kommer att leta upp de där jäkla inälvorna och äta dem med glädje innan jag stoppar en sjögurka i munnen. Själv har jag ätit alldeles utmärkt ikväll, tackar som frågar:) med trevliga vänner. Förhoppningsvis fortsätter det så hela helgen:)!
För er som inte har koll på vad sea cucumber är... är det just vad det låter som, en sjögurka. Sjögurkor är alltså djur som av någon anledningen inte kan få vara ifred de heller. På botten ålar de omkring, säger tjena och mors till sjöhästar och sjöstjärnor. eller rättare sagt tjjjjeeeennnnaaaa och mmmmooooorrrrrrs, för de är fan inte snabba. Slimiga och äckliga är vad de är, och långsamma. Dessa ska man alltså äta tillsammans med utsökta tillbehör. Det här är en av de saker som i Kina är "good for health and especially good for men" Allt som är "good for men" är håller jag mig på kinesiska murenlängd ifrån! Jag kommer att leta upp de där jäkla inälvorna och äta dem med glädje innan jag stoppar en sjögurka i munnen. Själv har jag ätit alldeles utmärkt ikväll, tackar som frågar:) med trevliga vänner. Förhoppningsvis fortsätter det så hela helgen:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar