onsdag 3 april 2013

Fakir sömn!


Ny säng någon? (Jupp någon av er har säkert läst denna innan, jag kan bara säga att jag hämtat mig nu sedan jag kom hem och fick sova i min egna säng igen!!)

Till en början tycker jag att det är toppen att sova på en hård säng! Det är inte fel alls att känna stöd över hela kroppen. Man riktigt känner att Kinasängen tar han om kroppen medan man sover. Kuddarna, (som är fyra till antalet!!) gör ju att det är möjligt att välja fritt en... kanske två, mmmm härligt att köra ner huvudet i!

Efter ett par nätter känner man riktigt att Kinasängen tar tag i ryggen och trycker till på just det där ställena man inte riktigt kommer åt annars. Kuddarna... varför inte ta en till det blir ju lite platt efter ett tag. Inte riktigt det där köra ner huvudet och gno runt till man liksom ligger som på moln. Men tre, det gör susen. Sängen som är en äkta king size... en äkta kinesisk king size... är ju inte riktigt lika lång som en normal king size. En äkta kinesisk king size är liksom inte riktigt lika lång som en annan verkar det som. men bred... jag ligger lite på tvären, inga problem..!

Efter ett par veckor så känner jag att den där kinasängen liksom borde byta ut masonitskivan 2 cm under kroppen. Skulle det döda någon om man använde pocketfädring högre än 2.5 cm. Man riskerar ju att få stickor i ryggen av att vända sig. Den där omfamnande känslan har ju bytts ut mot en motpolig magnet. "Ligg längre än en timme i mig och jag skickar upp dig i taket din tunga jäkel!"
Kuddarna har sjunkit ihop till en klump som täpper till öronen så effektivt att det känns som om det slagit lock för dem. För länge på en sida disslokerar käkpartiet så man får bända upp dem med fjärrkontrollen till tv:n.

Missuppfatta mig nu inte, jag är jättetacksam att jag fått en säng... planka...det är jag! men det vore ju liksom toppen om jag inte började snegla ner på den härligt mjuka...sköna... inbjudande heltäckningsmattan nedanför sängen...! hmmmm kramar den lite med tårna, den är mjuk!!

Jupp, jag har nog lite hemlängtan nu. En och en halv dag kvar, sedan kan jag sova i min egen säng igen:)!

Men jag har heeeeeeela makten över aaaaaaallllllllaaaaaaa lampor OCH till radion och den där "stör mig inte" knappen alldeles bredvid sängen. Det är coooolt... ... jag når i o f sig dem från mattan också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar