lördag 18 maj 2013

A human penis!

Det finns många sätt att spendera en solig varm härlig dag.

Ett av de mest vansinniga, och då säger jag det som sportdåre, måste vara att vara i en ishall och spela ishockey. Jag säger inte att hockey är tråkigt på något sätt, men själva grejen med sommar och sol är ju att isen ska vara i läsken, saften eller något starkare för den som önskar.

Inte ska den väl vara som ett plant följsamt underlag med 10 fullvuxna killar ovanpå den.

Nu vill jag innan vi går vidare säga, HEJA LULEÅ HOCKEY, så har jag det sagt. Sveriges absolut näst bästa lag, det är det jag håller på i vått och torrt, men absolut inte i 28 gradig värme, bara så de vet!!:)

Läser också att försäsongen har satt igång uppe i Lule, med styrketräning och så vidare, stackare!

Jag tänker nog att sitta med fötterna uppe och titta på fotboll vore en bättre sysselsättning en sådan här dag om man nu måste välja en sport. Jag kunde i o f sig tänka mig många andra sporter, men hockey...kom igen.

NHL kommer troligan inte att vara slut förrän i juni...JUNI. När ska man börja spela året runt bara för att det är lika bra, vi hinner inte sluta innan vi ska börja igen ändå!

Nej, nu får jag väl alla mina vänner som är sportfånar, som jag, på mig, men sluta serierna i tid. Det är lika dumt att spela fotboll på vintern. Visst du får finaler och slutspel på sommaren. Men vad tusan är det för glädje att sitta och titta på en match i minusgrader. Eller ännu hellre spela. Jag är glad för att Sverige valt att spela på sommaren och sluta innan snön kommer åtminstone.

En stor skillnad måste ju förstås vara Amerikansk fotboll i USA. De har ju sommar och vinter på olika ställen på olika tider så låt dem hålla på och kladda med konstiga tider istället.

Varför attackerar jag då helt plötsligt sport, jag som uppenbarligen gillar sport i alla former. UTOM BANDY, den där lilla jäkla bollen...

Jo jag vill ju också se allt det här som visas alltid!!! Men jag vill ju också vara ute i det härliga väder som vi nu äntligen fått. Jag missar ju alltid allt det roliga, typ semifinaler i hockey som vi vinner utan att jag kom ihåg det eller handbolls matcher som spelas när ingen vettig människa kan vara där!

Kan ni inte spela hockey VM på vintern istället, vore inte det en idé för en vintersport?

För övrigt vill jag bara säga att VI VANN IDAG i fotboll, (en sommarsport) och jag har nya snygga idrottsskor!

Till sist vill jag bara vidareförmedla en goolge sökning som en kompis gjorde. Hon sökte på vad 13 inch är översatt till cm... svaret var... "A human penis". Vilken hjälp det var när hon skulle ut och få tag på en datorväska i rätt storlek. Tror ni hon gick ut och frågade efter en...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar