torsdag 30 maj 2013

Vilken dag!!

Normalt kommenterar jag inte vad jag gör på jobbet. men denna dag har varit lite speciell.

Den kommer bara en gång om året, som alla andra dager i o f sig, men det som händer är något vi jobbar hela året för att lösa.

Vi har idag avslutat något vi påbörjade för 11,5 månad sedan ungefär. Vi har presenterat vad vi i vårt team ska göra de närmsta tre åren.

Ni förstår, vi vet vad vi ska göra de närmsta tre åren!

Nu är det ju inget nytt, jag visste redan förra året vad jag skulle göra de närmsta tre åren, men då var ju inte det vi bestämde nu med vilket gör att vi nu förlängt det med ett år:) Hänger ni med?

Alltså det gör inget om ni inte gör det, för ibland gör vi det knappt själva! Men vi vet vad vi ska ta oss för den närmaste tiden, det är ju bra.

OCH om ett par veckor börjar vi planera för vad vi ska göra de nästa tre åren som kommer efter det. Då räknar vi ju in de sista två åren vi redan gjort i år, men inte det året som kommer först för det har ju då redan gått och det kan vi ju inte planera då för det blir ju för sent. Men det året som som kommer efter det är det första i den nya planeringen som vi då ska sätta igång med nu. Alltså ska vi nu tänka fyra år framåt i tiden. Enkelt va:)

Med tanke på att vi redan har planerat vad vi ska göra 2018, för det gjorde vi in samband med denna planden som egentligen bara var tre år men i praktiken blev 5, skulle man ju kunna säga att vi redan ligger två år före det vi börjar planera om ett par veckor, men det gör ju inget eftersom vi redan vet att vi kommer säkert att tänka på vad vi ska göra 2019, för det vi vill göra då är sådant vi inte hinner göra nu, för det planerade vi ju redan för två år sedan.

Det är ett enkelt jobb jag har eller hur?! Mycket planer...och där emellan lite annat.

Men nu...urlakad som en trasa, efter att all spänning släppt efter ännu en dags presentation inför alla som vill höra på och bestämma om vår framtid. Nu vill jag bara vila...och börja planera för vad vi ska göra om 6 år:)

Vad jag ska göra idag? Bara vara lycklig att det är över för denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar