söndag 19 maj 2013

Då har det hänt... och 20 år tillsammans

Det man inte trodde skulle hända på ett bra tag än har då alltså hänt!

Jag var tvungen att gå och lägga mig innan äldste sonen! I går kväll satt vi som många andra och tittade på melodifestivalen.

Vår äldste som har tydligen två starka intressen som verkar lite konstigt ihopsatta. Fotboll och melodifestival. Med konstiga menar jag då inte så vanliga. Det är ju inte så att inte många sitter och tittar på festivalen och på samma gång är fotbollsspelare. I hans fall är det mer att han kan låtar, statistik och har ett genuint intresse av festivalen. SAMT att han kan alla lag i Champions league i år, (fotbollskortens fördel)!

Nåväl, jag orkade inte hålla ögonen öppna efter kl 23, var så trött efter en hel dag ute i det fantastiska väder som varit. Så jag fick gå och lägga mig.

Pinsamt, men tvunget. Försökte lite lätt med att vi kanske skulle gå och lägga oss allihop (jag och killarna, frun är ju en nattuggla!) Eftersom vår minsta redan sov i soffan tänkte jag att det kunde kanske funka. Han titta bara på mig med förvånad mig. -VA, aldrig! Det är ju nu det blir spännande!!  Gå du och lägg dig om du är trött, jag är hur pigg som helst!!

Så jag fick ta vår yngste i famnen, (phu, de är inte så lätta längre) och trumpet erkänna mig besegrad och gå och lägga mig:(

Tänk att det går så snabbt att bli gammal!! Jag som inte ens är 40:)

Apropå 40. Det är en ålder då jag och min älskade fru varit varit tillsammans like länge som vi levt i sär. Allting efter den 21 februari i år går på den sidan att vi varit tillsammans längre än vi levt på vars ett håll.

Och just idag har vi bröllopsdag:) 12 årig sådan om jag har rätt, frun ställde sig lite tveksam men det kunde ju vara rätt, sa hon. Vi går på 12 år tycker jag. Så länge ingen av oss får av oss ringarna för att kunna kolla så leder jag på poäng:)

Vi har hittat på en massa olika saker på våra bröllopsdagar. Varit och ätit gott, varit iväg på äventyr?! samt en massa annat. Men vår första var lite speciell... den ägnades helt och hållet åt att städa garderoben i vårt hus! Lite speciellt, men efter som vi inte hade vanan inne så glömde båda bort det.

I år tänkte vi att vi skulle återskapa denna gamla tradition och vi glömde båda bort det tills alldeles nyss...och vad har vi gjort...städat hela huset! Vi har ju varit tillsammans i alla fall:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar