lördag 11 maj 2013

Tillfredställd

En av orsakerna till att jag utbildade mig till kock, förutom att jag verkligen gillar att laga mat, var att jag hatar att vara skitig om fingrarna!

Det blev man i de flesta jobb som yrkesutbildningarna erbjöd! Men inte kock!

Sen kan det ha att göra med mitt hysterisk stora ointresse för bilar, sladdar, rör m.m också

Fy tusan för att olja ner sig hela dagarna, inte min grej liksom!

Men sååååå tillfredsställd man känner sig när man gör i ordning i trädgården vid sitt hus! Jag är absolut ingen mästare på något vis, följer liksom mest order (if you get what I mean:))! Man är ju inte den som bestämmer här i kring direkt!

Men det chefen (läs frun) säger åt en att göra, gör jag med glädje (i bland förstås, i bland kan jag tydligen oja mig, har jag hört)!

OCH här blir man skitig, men det skiter jag i! Jord är ju något av det lättaste att bli av med, bara vanligt vatten. Men något av det bästa för att visa att man verkligen lagt många timmar på att luka, gräva, plantera osv!

Idag har jag blivit skitig vill jag lova. Chef... frun hade en superlång lista, och jag har oförtrutet betat av den, punkt för punkt. Och lagt till lite egna, så där på chans! Tror det gick bra med dem också, har inte hört något om dem i alla fall:)

Har också hunnit laga amerikanska pannkakor till barnen! Så jag tror faktiskt att jag ligger på plus... Just nu i alla fall. Har ju inte hunnit med alla punkter på listan, får se hur det tas emot;)

Tillfredsställd är jag i alla fall, tror att jag ska vänta i en minut till innan jag måste springa in och tvätta av mig igen för 5 gången idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar