fredag 9 augusti 2013

Lite NAKET!!

Vi var i Tyskland för ett par veckor sedan. Tyskland visade sig från sin bästa sida och vi hade en härlig tid. 

Rügen var platsen för vår resa och där ska jag säga att Rivieran inte hade mer att erbjuda. Vilka stränder!

Jag berättade för ett tag sedan att  stränderna var väldigt upplyftande att vara på. Vissa var ju så kallade textilstränder. Vissa var hundstränder. Men märkligast av allt var ju att så stor del var nakenbadstränder!

Aldrig har man väl visat träd, buskar (aj, inga buskar, jag visade INGA buskar, inga buskar alls), vågor, parasoll i fjärran för sina barn. 

De SÅG inga träd, vågor, parasoll men istället en jäkla massa buskar!!

Ibland (rätt ofta faktiskt) såg man ingenting eftersom övriga kroppsdelar hängde ut och täckte de väsentliga delarna. 

Det var efter ett tag helt naturligt att byta om mitt på stranden utan att dölja sig nämnvärt, hur skulle det gått på svenska stränder tror ni?? Det hade stått i Kristianstadsbladet dagen efter, garanterat!

Nu kan man ju tro att Tyskar som helt öppet visar upp sig hela sommaren lång inte skulle vara så pryda?!

Men så verkar det ju nu inte vara ändå. 
Vi besökte ett museum (ja, kulturella inslag ingick i resan:)). Det var en enorm semesteranläggning som "Han den där" skulle anlägga längs med en av kusterna. Plats för 20 000 pers om det blivit färdigt, vilket det inte blev!

Nu hade det verkat som regemente under ett tag...och när jag tänker efter var det kanske därför det blev som det blev??!

Nåväl, vi gick omkring där för att titta på en massa olika saker när jag springer på en skylt. 
Här visar det ju sig en av två saker! Antingen var tyskarna utsvultna på nakna kroppar ELLER ville de helt enkelt bara pilla lite??


Det roliga är att det står therapie i toppen. Jisses vilken terapi. Det intressantaste i dessa Pride tider är att det är killen i mitten på högra bilden som det har pillats på mest. Hmmmm det var bara manliga rekryter här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar