tisdag 30 juli 2013

W T F I O T

Ni vet när man är så där trött att man inte kan sluta skratta. Skämtet behöver inte ens vara roligt utan du skrattar ändå.

Ju mer du försöker förklara vad som är roligt desto mer skrattar du!

Så där trött att när någon ens nämner ordet gaffel faller du ihop på golvet och kippar efter andan av skrattkramper i magen.

Så där trött att när du sätter in smöret på kvällen hittar du den i skafferiet dagen efter och när du letar efter var du satte tandkrämen så står den bredvid mjölken.

Så där trött att du finner att du står och lyssnar på en person och finner att du helt plötsligt inte vet vad vederbörande längre pratar om och varför överhuvudtaget hon/han står där i vägen för dig, du var väl på väg någonstans?

Så trött att du lägger in tvätt i maskinen sätter igång den vänder dig om och ska hänga upp den du tagit ut och finner att den är torr. Kommer på att att du nog lagt in den tvättade tvätten igen.

Så trött att du sätter dig ner för att ta på strumporna och vaknar tre timmar senare och finner att du inte bara saknar strumpor, du har ett reklamblad MAXI som klibbat fast i pannan efter att den har glidit ner från stolen du satt på, när du glidit ner på golvet och lagt dig i fosterställning med pannan tryckt mot golvet.

Så trött att när du gick ner för trappen till nedervåningen gick du upp igen för du trodde att du gått fel.

Så trött att du sedan bara börjar skratta igen åt den där gaffeln.

Så trött är jag efter två dagars arbete. W T F I O T (What the f**k it's only Tuesday) Vad ska hända med resten av veckan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar