måndag 1 juli 2013

Ashitmajgaad

Vi är på väg mot nya äventyr. Semestern har börjat och det finns väl ingen riktigt anledning till att inte sätta igång med en gång. 

Nu är vi på väg mot High Chaparal och en pangstart :) på ledigheten!

Vi har två söner, varav den äldsta har givit vår yngsta o uppgift att prata. Så i bilen eller var vi än är så är det fullt ös på honom hela tiden. Gångerna han inte har något att säga är väl lätträknade. I o f sig är han samtidigt ganska omedvetet rolig så det är ju lite underhållande samtidigt. 

Han har ju T ex ganska länge försökt prata samtidigt som han försökt lära sig simma, det är ju inte så bra förstås. I år har han kommit på att han faktiskt tjänar på att ha munnen stängd under tiden som han simmar och nu har han lärt sig. Tänk villa under som ändå sker när han är tyst. 

Nu har vi ju våra två söner med oss, för att åka till High Chaparal utan att ha barn med sig är tydligen konstigt??:) Nu får man väl snart inte komma i på Astrid Lindgrens Värld utan barn!! Jag har väl också barnasinnet kvar:)!!

Vår snacksalige lille kille är ju förstår  med och han har nu fyllt sitt förråd med svenska ord och börjat med utrikiska! 

Som T ex ashitmajgaaad eller ashitmagad om han har bråttom. Allt som är lite nytt förvånande eller chockerande.... eller egentligen vad som helst är ashitmajgaad, alltså oh shit my god. 

Jag längtar till han kommer på nästa mening:)!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar